zwart tv meubel stein

Binnenkijkje: maatwerk voor onze klant in Stein

Een chique maatwerk interieur in Stein

Voor onze klant in het mooie Limburgse Stein hebben wij een geheel interieur mogen verzorgen welke we graag met jullie delen.

We hebben een zwart TV meubel, een bijpassende salontafel en een zwarte vakkenkast gemaakt van gefineerd eikenhout wat vervolgens is gespoten in zijdeglans zwart. Het TV meubel heeft een ingebouwde elektrische haard.
Beide kasten zijn voorzien van dimbare led-verlichting. Bekijk het filmpje hieronder en spiek even mee naar dit mooie interieur op maat.

 

 

zwarte kast op maat

Zwarte meubels in je interieur

“Black is never out of style”.
Of je nu houdt van een klassiek interieur, of liever van de industriële stijl. Zwart is een kleur die je niet snel zat wordt en die je makkelijk mixt en matcht. De kleur zwart past goed bij vrijwel iedere andere kleur. Zwarte meubels blenden heel goed met andere kleuren in dezelfde ruimte. Gebruik natuurlijke houttinten of roestbruin in combinatie met zwart voor meer rust en warmte of een mooie accentkleur zoals oud roze of oker geel voor meer contrast en elegantie.

Door zwart op een subtiele manier toe te voegen aan je interieur ontstaat er een groots effect. Een tip voor wanneer je grote zwarte meubels in je interieur zet: houd de muren en vloeren in je interieur rustig.

maatwerk stein        zwarte kast op maat

zwart vakkenkast

zwart tv meubel stein

Fotografie: Sanne Keijzers Fotografie www.sannekeijzers.nl